Cilët janë telefonët më të shitur në 3 muajt e fundit në Amerikë? - Auto&Tech - Kosova Sot
Cilët janë telefonët më të shitur në 3 muajt e fundit në Amerikë?

Cilët janë telefonët më të shitur në 3 muajt e fundit në Amerikë?

Amerikanët nuk e ndërrojnë iPhonin para Samsungut. Gjiganti telefonik, iPhone është dukshëm më i pëlqyer për amerikanët se sa rivali nga Korea e Jugut. 

58% të amerikanëve posedojnë iPhone ndërsa 26% Samsung, kurse të të tjerët kanë marka të ndryshëm të mobilëve. 

iPhoni më i shitur në tre muajt e fundit në Amerikë është iPhone 7, para atij 7Plus dhe 6S. Samsung Galaxy S7 është poashtu marka që iu ka pëlqyer amerikanëve dhe që është shitur në 28% më shumë në muajt e fundit. 

Në tregun amerikan rritje ka patur edhe shitja e telefonit kinez, Huawei.

(Kosova Sot)

11 orë e 15 minuta më parë
22/05/18