< Laptopi i ëndrrave: "Razer Valerie" vjen me tri ekrane - Auto&Tech - Kosova Sot
Laptopi i ėndrrave: "Razer Valerie" vjen me tri ekrane

Laptopi i ėndrrave: "Razer Valerie" vjen me tri ekrane

Razer, i cili është i mirënjohur për pajisjet e lojës, të enjten në CES, në Las Vegas, ka prezantuar njërin prej laptopëve më impresivë në panair. Bëhet fjalë për konceptin, i cili me siguri mund ta ndryshojë mënyrën e lojës të lojërave kompjuterike, por edhe të punës në një të ardhme të afërt. Projekti Valerie është laptopi i parë portabël me tre monitorë të inkorporuar në një pajisje të vetme. Ai vjen me tre ekrane prej 17.3-inçësh 4K, respektivisht me gjithsej 11520 x 2160 pikselë të sipërfaqes punuese. Ekranet mund t'i nxirrni nga pjesa qendrore, e për punën e tyre meritën e ka teknologjia Nvidia Surround View, e cila fotografinë e aplikacionit të njëjtë, e tërheqë në shumë monitorë. Razer ende nuk ka bërë me dije se kur do të dalë në treg "Valeri" dhe me çfarë çmimi,transmeton gazeta Kosova Sot.

(Kosova Sot) 

46 minuta më parë