"Viber" përsëri kopjon "Snapchat"-in - Auto&Tech - Kosova Sot
"Viber" përsëri kopjon "Snapchat"-in

"Viber" përsëri kopjon "Snapchat"-in

Aplikacioni për këmbimin e porosive dhe për telefonata, gjatë shkurtit ka marrë porosi sekrete (Secret Messages). Por, tani duan që të jenë më të ngjashëm me "Snapchat"-in. Një opsion i ri në shërbimin "Viber" në lidhje me "Secret Messages", pas një periudhe të caktuar kohore, do t'i fshijë porositë, bile edhe tërë bisedat, të cilat nuk i keni ruajtur, transmeton gazeta Kosova Sot.

Porositë vetëshkatërruese janë bërë të popullarizuara midis të tjerash edhe për shkak se njerëzit nuk duan që të publikojnë gjithçka online dhe që çdo gjë të mbetet përjetë në formë digjitale në internet. Pionier i një qasjeje të tillë ishte "Snapchat", i cili falë kësaj, për një kohë të shkurtër ka arritur më shumë se 150 milionë shfrytëzues aktivë në ditë. Po ashtu, opsioni i ri i "Viber"-it do të duhet të pamundësojë "screenshot"-ët. 

(Kosova Sot)

3 orë e 48 minuta më parë
23/04/18