Instagram tani ju mundëson t'i ruani videot live - Auto&Tech - Kosova Sot
Instagram tani ju mundëson t

Instagram tani ju mundëson t'i ruani videot live

Kur Instagrami kishte lëshuar veçorinë për video-transmetim të drejtpërdrejtë vitin e shkuar, ishte vënë re mungesa e ruajtjes së tyre, pasi që përdoruesit përfundojnë transmetimin.

Këtë veçori Instagrami e ka shtuar sot.

Instagram Live tani rivalizon Periscopen e Twitterit dhe Liven e Facebookut.

Ky përditësim vjen me versionin e fundit të aplikacionit 10.12 për iOS dhe Android.

(Kosova Sot)

4 orë e 50 minuta më parë
21/06/18