What’s App ka një lajm të rëndësishëm për ju - Auto&Tech - Kosova Sot
What’s App ka një lajm të rëndësishëm për ju

What’s App ka një lajm të rëndësishëm për ju

Sa herë ju ka ndodhur që të dërgoni një mesazh të gabuar?!

Jeni duke folur për shefin dhe, mesazhin që do t’i dërgonit mikeshës, ja dërgoni pikërisht shefit?! Nuk po shkojmë më larg, sepse me siguri që këtij të fundit mund t’i keni dërguar edhe mesazhin ‘ftues’ që kishit bërë gati për burrin…

Sido që të ketë qenë situata, tani, në Whatsapp do të keni një zgjidhje. Shumë shpejt, ky aplikacion që përdoret tashmë nga të gjithë, do të lejojë fshirjen e mesazheve të dërguara, brenda 5 minutave 

Nëse pendoheni për atë që keni shkruar, dhe marrësit ende nuk I ka mbërritur, keni mundësinë ta fshini ose ta ndryshoni.

(Kosova Sot)

21 orë e 34 minuta më parë
21/04/18