Apple tregon se si mund të bëni foto profesionale me iPhone (VIDEO) - Auto&Tech - Kosova Sot
Apple tregon se si mund të bëni foto profesionale me iPhone (VIDEO)

Apple tregon se si mund të bëni foto profesionale me iPhone (VIDEO)

Apple ka publikuar disa video ku tregon se si mund të bëni foto profesionale me iPhone.

Në këto video gjeni instruksionet për fotot portret, foto nga afër, panoramë vertikale dhe foto gjatë natës pa blic.. Videot janë të shkurtra dhe japin shpjegim të qartë se si ti realizoni këtë foto.

Foto portret

Foto nga afër

Panoramë vertikale

Foto pa ndriçim

(Kosova Sot)

12 orë e 57 minuta më parë
22/05/18