YouTube me veçori të re për video të shkurtra - Auto&Tech - Kosova Sot
YouTube me veçori të re për video të shkurtra

YouTube me veçori të re për video të shkurtra

YouTube ka shtuar opsionin 'thumbnail previews'' në versionin desktop për video të shkurtra.

Përmes ”Miushit” përdoruesit tash mund të kalojnë përmes thumbnail në faqe dhe të shohin përmbajtjen e videos në tre sekonda.

Kjo veçori nuk vlen për versionin mobil por për shfletuesit e Chrome dhe Opera.

(Kosova Sot)

12 orë e 24 minuta më parë
19/07/18