Reklama që përqesh makinën Yugo (Video) - Auto&Tech - Kosova Sot
Reklama që përqesh makinën Yugo (Video)

Reklama që përqesh makinën Yugo (Video)

Kompania Forza, ka lansuar një reklamë për të promovuar versionin e video lojës 7 Motorsport, që lansohet brenda këtyre javëve.

Në këtë reklamë janë vendosur shtatë makina, ndërsa janë lojtarët të cilët bëjnë xhiro derisa përfundon muzika dhe pastaj mundohen të zënë njërën nga veturat.

Aty gjenden modelet më të lakmueshme nga Nissan, Porsche apo Lamborgini. Garuesit shpejtojnë që të futen në ndonjërën prej tyre, e në Yugo veç për zori.

Se a mbërrin kjo veturë në cak, shikojeni videon.

(Kosova Sot)

13 orë e 47 minuta më parë
19/07/18