Këshilla të dobishme për përdoruesit e "iPhone"-ëve - Auto&Tech - Kosova Sot
Kėshilla tė dobishme pėr pėrdoruesit e "iPhone"-ėve

Kėshilla tė dobishme pėr pėrdoruesit e "iPhone"-ėve

Shfletuesi "Safari" në "iPhone"-in tuaj, me kalimin e kohës, mund të duket sikur është ngadalë- suar, por me disa 'truke' të thjeshta, ai mund të bëhet si i ri. Shpesh as që mendojmë për faqet që i hapim, por çdo klik hapë faqe në tabelë të re. Në krye e keni opsionin për mbylljen e të gjitha faqeve, të cilat mund ta ngadalësojnë punën e pajisjes tuaj. Më pas, duhet ta fshini historinë e kërkimit, të dhënat dhe 'kukit'. Kjo do t'ua vështirësojë paksa surfimin në të ardhmen, por do t'ua përshpejtojë pajisjen. Pastaj, "Safari" nuk është e thënë të jetë fajtori i vetëm për ngadalësimin e punës, por edhe proceset në prapavijë, të cilat harxhojnë pjesën e tyre të resurseve.

(Kosova Sot)

19 orë e 13 minuta më parë
21/02/18