Dashuri - Kosova Sot
Dashuri
Dashuri

"U pajtova ta shoh të dashurën time në një treshe, por tani ajo..."

E dashura psikologe: U pajtova që të shikoj të dashurën time të ketë marrëdhënie seksuale me burra të tjerë, por ajo ka shkatërruar me marrëdhënien tonë. Ne folëm rreth të bërit dashuri një natë dhe ajo e përshkroi fantazinë e saj seksuale. Ajo më tha se pajtohet dhe do të më lejonte edhe mua ta bëja. Ajo tha se kishte dashur gjithmonë të kryente marrëdhënie seksuale me dy burra të...

Dashuri

Ngjarje e vërtetë:Edhe pse jam e ve, kam të drejtë në dashuri (5)

Materialisht isha mirë e siguruar, e marrë parasysh jetën bashkëshortore me...

Dashuri

Romani dashurie:Një jetë më e mirë (10)

Shumë shpejt ia plasi vajit dhe vrapoi në banjë. Nga kati i poshtëm, nga dhoma...

Dashuri

Meshkujt e bukur kanë një të metë të madhe

Për nevoja të studimit, një ekip shkencëtarësh ka bërë...

Dashuri

Ja si ndryshojnë dëshirat e një gruaje

Mosha ka një rëndësi të veçantë jo vetëm në sjelljen e...

Dashuri

Mos u martoni kurrë në këtë datë. Do t’ju ecë ters!

Një ekip në Universitetin e Melburnit zbuloi se  është një datë...

Dashuri

Ja cilët çifte janë më të lumtur…

Lumturia e çifteve vitet e fundit duket se është e lidhur ngudhtë dhe me...

Dashuri

Kërkoni ta bëjë këtë: Do të bëhet tri herë më i mirë në krevat!

Gjithnjë e më shumë meshkujt më të vjetër se 40 vjeç i sulmon...

më të lexuarat

1.

Ja sa është gjatë...

11 orë e 46 minuta më parë
2.

Doni seks gjithë na...

12 orë e 18 minuta më parë
3.

Ja si reagova ditën...

1 orë e 59 minuta më parë
4.

Burri im, unë dhe s...

15 orë e 19 minuta më parë
5.

8 gjërat më të pa...

13 orë e 52 minuta më parë

instagram

Më shumë