Sekreti i një martese të lumtur - Dashuri - Kosova Sot
Sekreti i një martese të lumtur

Sekreti i një martese të lumtur

Martesa fillimisht duket si diçka shumë e bukur, por në të vërtetë është edhe shumë e vështirë. Ju duhet të tregoheni shumë të kujdesshëm për të pasur një martesë shumë të lumtur. Çelësi kryesor në një martesë është bashkëbisedimi dhe mirëkuptimi.

Më poshtë do të gjeni disa prej sekreteve për të pasur një martesë të lumtur:

• Martesa dhe vetmia nuk janë një përzierje e mirë.
• Qëndroni të interesuar për njëri-tjetrin.
• Thojini ankesat tuaja pa kritikuar karakterin e tij.
• Jepini kohë për të thënë të vërtetën.
• Mos shpërfillni vullnetin e tij.
• Përshtatuni me zgjedhjet e njëri-tjetrit.
• Mos harroni: Ju jeni një.

(Kosova Sot)

12 orë e 43 minuta më parë
25/05/18