Femra - Kosova Sot
Femra
Femra

Katër ushtrime për vithe të forta dhe seksi

Kur flasim për vithet, fjalën e kemi për muskuj të mëdhenj, shumë të fortë, të cilët i lëvizin këmbët dhe stabilizojnë eshtrat e legenit. Përpos që kanë rëndësi funksionale, muskujt e vitheve kanë rëndësi edhe estetike, për t'u dukur sa më bukur. Ja çfarë ushtrimesh duhet t'i bëni, trasmeton gazeta Kosova Sot 1. "COOK BRIDGE" Shtrijuni në shpinë dhe ngriteni një gju nga...

Femra

Bel për krenari: Dy ushtrime që me shpejtësi e rrafshojnë barkun

Të gjitha femrat e dinë se ka pengesa deri në arritjen e linjës vitale....

Femra

Çfarë tregojnë gjurmët e buzëve për personalitetin tuaj!

Kur përshkruajmë buzët, përdorim terma si, të mëdha, të vogla,...

Femra

Pastrimi i thellë i fytyrës mund të bëhet edhe përpara se të shkoni në plazh? Zbuloni të vërtetën

Shumë prej nesh përpara se të nisemi me pushime duan ti bëjnë një...

Femra

Nuancat e llakut që do të mbretërojnë këtë verë

Thonjtë e bukur dhe të mirëmbajtur janë një domosdoshmëri për...

Femra

Spreji për kaçurrele si nga plazhi

Nëse dëshironi të arrini dukjen thuajse në të njëjtin moment keni...

Femra

Maskë nga vishnjat, që pastron dhe freskon lëkurën

Vishnjat jo vetëm se janë të shijshme, por janë edhe të shëndetshme...

më të lexuarat

1.

Largojeni celulitin ...

4 orë e 6 minuta më parë
2.

Si të çelësh ngjy...

20 orë e 9 minuta më parë
3.

Fshehtësi për arri...

5 orë e 17 minuta më parë
4.

Bel për krenari: Dy...

3 orë e 25 minuta më parë
5.

Super fshehtësitë ...

4 orë e 21 minuta më parë

instagram

Më shumë