E verdha e mjaltit: Ngjyra e flokëve që mbizotëron në botë këtë pranverë! - Femra - Kosova Sot
E verdha e mjaltit: Ngjyra e flokëve që mbizotëron në botë këtë pranverë!

E verdha e mjaltit: Ngjyra e flokëve që mbizotëron në botë këtë pranverë!

Me siguri jeni duke e pyetur veten: "Çka është e verdha e mjaltit?" Më së miri do ta përshkruajmë atë nëse themi se është një nuancë e pasur e së verdhës e cila është plot shkëlqim karameleje dhe ari, transmeton gazeta Kosova Sot.

E verdha e mjaltit aktualisht është ngjyra më e popullarizuar e flokëve në botë, por megjithatë duhet pasur pak kujdes me këtë ngjyrë: nëse keni ten më të mbyllët, atëherë ajo nuk është assesi për ju. Shikoni në foto si mund të duket kjo nuancë. 

(Kosova Sot)

16 orë e 32 minuta më parë
24/06/18