fotogaleria - Kosova Sot
fotogaleria
fotogaleria

Të famshmet e bukura që u ishte thënë se nuk janë për Hollivudin

Nëse njerëzit duan të kenë sukses të madh dhe të lënë gjurmë në biznesin e aktrimit, pothuajse pritet që ju të dukeni më ndryshe, në një mënyrë të caktuar            

fotogaleria

Të famshmit që me të bëmat e tyre në vitin 2018 na kanë bërë t'i shohim me tjetër sy

Ajo me të cilën nuk ngopemi dot është që ky vit po na ofron. Ja disa nga...

fotogaleria

Pse këta të famshëm tani i shohim më ndryshe

Pas asaj që bënë këtë vit, këta të famshëm më nuk mund...

më të lexuarat

1.

TË FAMSHMET QË DUK...

4 orë e 51 minuta më parë
2.

Të famshmit që pë...

4 orë e 45 minuta më parë
3.

Pse këta të famsh...

4 orë e 19 minuta më parë
4.

Të famshmit që me ...

4 orë e 20 minuta më parë
5.

Të famshmet e bukur...

4 orë e 21 minuta më parë

instagram

Më shumë