Të famshmit që me të bëmat e tyre në vitin 2018 na kanë bërë t'i shohim me tjetër sy - fotogaleria - Kosova Sot
fotogaleria

më të lexuarat

1.

Mihrija ia qet 'tymi...

19 orë e 53 minuta më parë
2.

Hidhni kripë shalqi...

13 orë e 25 minuta më parë
3.

Aferditen dhe Donen,...

21 orë e 51 minuta më parë
4.

Mihrija 'fillikat' n...

19 orë e 46 minuta më parë
5.

Adelina&Vali, si dy...

15 orë e 13 minuta më parë

instagram