Aktorët që pothuajse nuk ishin paguar fare për rolet e tyre më të mira - fotogaleria - Kosova Sot
fotogaleria

më të lexuarat

1.

Mihrija ia qet 'tymi...

19 orë e 52 minuta më parë
2.

Hidhni kripë shalqi...

13 orë e 24 minuta më parë
3.

Aferditen dhe Donen,...

21 orë e 50 minuta më parë
4.

Mihrija 'fillikat' n...

19 orë e 45 minuta më parë
5.

Adelina&Vali, si dy...

15 orë e 12 minuta më parë

instagram