Humbin jetën 66 persona nga acari në Evropën Lindore - Lajme - Kosova Sot
Humbin jetën 66 persona nga acari në Evropën Lindore

Humbin jetën 66 persona nga acari në Evropën Lindore

Përgjatë këtyre ditëve të acarit, në Evropën Lindore kanë humbur jetën 66 persona.

Temperaturat tejet të ulëta kanë bërë që shumë persona të evaakuoen, teksa më të rrezikuarit vazhdojnë të jenë të pastrehët dhe emigrantët,

Reshjet e  borës kanë lënë vende pa energji elektrike, dhe shumë persona janë detyruar të shtyjnë udhëtimet.

(Kosova Sot)

14 orë e 53 minuta më parë
25/05/18