Haziri:Qytetarët të ndëshkojnë subjektet politike - Lajme - Kosova Sot
 Haziri:Qytetarët të ndëshkojnë subjektet politike

Haziri:Qytetarët të ndëshkojnë subjektet politike

Ndërsa, analisti Arsim Haziri thotë se kjo situatë varet krejt nga vota qytetare se si do të votojnë ata, sa janë vetëdijesuar për ndryshime. "Nëse edhe kësaj radhe qytetarëve nuk u mjafton gjendja e rëndë e përgjithshme si pretekst për ndëshkim të subjekteve politike, atëherë një qeverisje e papërgjegjshme dhe jo qytetare do të jetë edhe kjo e muajit qershor. Andaj, qytetarët në këtë kohë mjaft vendimtare për ndonjë zhvillim pozitiv duhet të jenë më vigjilentë karshi këtij procesi zgjedhor", u shpreh ai

(Kosova Sot)

23 orë e 19 minuta më parë
22/05/18