Gjakovë: E pame e varrim i përbashkët për dy të vrarët - Lajme - Kosova Sot
Gjakovė: E pame e varrim i pėrbashkėt pėr dy tė vrarėt

Gjakovė: E pame e varrim i pėrbashkėt pėr dy tė vrarėt

Ishin kushërinj. Njëri i kishte punët më mirë e tjetri me aq shumë halle, sa i mori jetën edhe të parit edhe vetes.

Kështu, për Kristë dhe Pjetër Memajn tashmë është hapur e pamja, derisa edhe varrimi do t’u bëhet i përbashkët.

 (Kosova Sot) 

6 orë e 39 minuta më parë
18/02/18