Berjani: Këto veprime duhen hetuar - Lajme - Kosova Sot
Berjani: Këto veprime duhen hetuar

Berjani: Këto veprime duhen hetuar

Lideri i Shoqatës së Naftëtarëve të Kosovës, Fadil Berjani, në një prononcim të shkurtër për "Kosova Sot", tha se nëse vërtet kanë ndodhur heshtje të tilla të deritashme të institucioneve tona, kushdo qofshin ato, përballë rrezikimit të shëndetit dhe jetës së qytetarëve tanë, ato veprime vërtet janë për t'u kritikuar e hetuar dhe nga këto institucione të shtetit qytetarët duhet të kërkojnë llogaridhënie.

(Kosova Sot)

13 orë e 4 minuta më parë
19/07/18