Mulliqi: Tendencat destabilizuese nuk përjashtohen - Lajme - Kosova Sot
Mulliqi: Tendencat destabilizuese nuk përjashtohen

Mulliqi: Tendencat destabilizuese nuk përjashtohen

Në pastrimin e skenës politike, nga Gjykata Speciale, prej bosëve të krimit të organizuar dhe korrupsionit nuk beson analisti Skënder Mulliqi. Ai thotë se mandati dhe fushëveprimi i kësaj Gjykate është i përshkruar saktë dhe nuk do të ketë devijime, derisa punët e tjera u mbeten qytetarëve dhe institucioneve tona të drejtësisë. "Arrestimet sigurisht se ka mundësi të përcillen më tendenca destabilizuese, por zor që do të lejohen nga bashkësia ndërkombëtare, duke ditur investimet e mëdha, të cilat janë bërë në Kosovë. Se kjo klasë e ka dhënë provimin më shumë për të keq, këtu nuk ka asnjë dyshim. Largimi i tyre nga skena politike ishte dashur të bëhet me votën e lirë, e jo që dikush nga jashtë ta bëjë këtë punë", ka theksuar ai. "Puna e Gjykatës nuk do të përfundojë në afat të shkurtër kohor , ajo do të zgjatë duket me vite, dhe prejudikimet se çka do të ndodhë gjate asaj kohe nuk janë shumë të preferueshme", potencoi Mulliqi për "Kosova Sot".

(Kosova Sot)

22 orë e 1 minuta më parë
20/03/18