Miftari: As KPK-ja nuk është e pastër - Lajme - Kosova Sot
Miftari: As KPK-ja nuk është e pastër

Miftari: As KPK-ja nuk është e pastër

Analisti Naim Miftari ka nënvizuar se duhet cekur se dështimi dhe betonimi i KPK-së nuk është rastësi, por ai është një sinjal i qartë se KPK-ja nuk është imune nga korrupsioni dhe aty janë vetëm për t'i mbuluar dështimet e gjyqësisë."Këta njerëz po ashtu janë të vendosur aty në KPK nga politika, pra nga pushteti dhe aty janë që t'i mbulojnë vetëm dështimet dhe korrupsionet e prokurorëve, prandaj edhe sistemi i tërësishëm i drejtësisë është i dështuar, ku aty funksionon puna si lojë e shahut, dhe dihet se mbretin, mbretëreshën dhe elitën s'i nguc askush, pasi detyra e tyre është mbrojtja e dështimit dhe zakonisht tentohet që të hutohet opinioni me shifra e numra statistikor të lëndëve kinse të shqyrtuara, por nuk ceket se sa lëndë i fitoi Prokuroria", theksoi ai. "Drejtësia ekziston dhe implementohet vetëm kur i akuzuari është 'peshk' i parëndësishëm ose kur shteti i korruptuar përdor aparatin e gjyqësisë për t'i shtypur kundërshtarët politikë dhe konkurrentët ekonomikë", deklaroi për gazetën "Kosova Sot" analisti Naim Miftari.

(Kosova Sot)

5 orë e 33 minuta më parë
19/08/18