Babai kërkon nuse për djalin në Gjermani, habit me kërkesat e tij (Video) - Lajme - Kosova Sot
Babai kėrkon nuse pėr djalin nė Gjermani, habit me kėrkesat e tij (Video)

Babai kėrkon nuse pėr djalin nė Gjermani, habit me kėrkesat e tij (Video)

Babai kërkon nuse për djalin. Një burrë nga Lushnja ka kërkuar ndihmë sot përmes emisionit “Aldo Morning Show”.

Kujtimi tha se djali i tij është 35 vjeç dhe prej vitesh jeton në Gjermani, ndërkohë që shtoi se kërkon një vajzë që të mos ketë patur më parë të dashur.

Një burrë nga Lushnja ka kërkuar ndihmë sot përmes emisionit “Aldo Morning Show”, për t’i gjetur nuse djalit.

Kujtimi tha se djali i tij është 35 vjeç dhe prej vitesh jeton në Gjermani, ndërkohë që shtoi se kërkon një vajzë që të mos ketë patur më parë të dashur.

(Kosova Sot)

49 minuta më parë
21/02/18