Ministri i Brendshëm ‘fsheh’ vendimet - Lajme - Kosova Sot
Ministri i Brendshëm ‘fsheh’ vendimet

Ministri i Brendshëm ‘fsheh’ vendimet

Që nga koha kur ish – Ministri i Punëve të Brendshme, Flamur Sefaj është larguar nga posti i tij, nuk është publikuar asnjë vendim i ministrit aktual, Bejtush Gashi.

Pavarësisht se dy nga vendimet më të rëndësishme të Gashit, janë anulimi i konkursit për Drejtor të Policisë dhe shkarkimi i Kryeshefit Ekezekutiv të Inspektoratit Policor, as këto dy vendime nuk janë të publikuara në ueb- sajtin e Ministrisë së Punëve të Brendshme.

Kallxo.com ka kërkuar nga ana e MPB-së, të dijë për çfarë arsye nuk janë publikuar asnjë vendim i ministrit Gashi, ata nuk kanë dhënë përgjigje në lidhje me këtë çështje.

Në uebsajtin e MPB-së, figurojnë vetëm vendimet që janë marrë nga ministri Sefaj.

 

 

(Kosova Sot)

7 orë e 40 minuta më parë
18/11/18