OK KIDS - Kosova Sot

Fakte interesante për “Coca Cola”-n

OK KIDS >

Para se të ekzistonin pijet dietale dhe uji në shishe, ka ekzistuar “Coca-Cola”. E shpikur në fund të Luftës Civile në Amerikë, “Coca-Cola” është fryt i punës së dr. Xhon...

2 orë e 31 minuta më parë

Prej nga vijnë këpucët?

2 orë e 33 minuta më parë

Pse njerëzit kanë flokë?

4 orë e 54 minuta më parë

Jeta e rosës: në ujë, por nuk laget

Kur të dilni nga pishina, deti, apo vaska e banjës, sikur që e...

4 orë e 44 minuta më parë

Basketbolli

Historia Loja e basketbollit ishte shpikur në dhjetor të vitit...

22 orë e 14 minuta më parë
Më shumë