10 racat më të popullarizuara të maceve - OK KIDS - Kosova Sot
10 racat më të popullarizuara të maceve

10 racat më të popullarizuara të maceve

Macet janë ndër kafshët më të pëlqyera dhe më të dashura shtëpiake.

Këtu ju sjellim dhjetë racat më të popullarizuara të tyre.

1. Persiane

2. Ekzotike

3. Mejnkun

4. Ragdoll

5. Sfinks

6. Siameze

7. Abiziane

8. Flokëshkurtra amerikane

9. ‘Cornish rex’

10. Orientale 

7 orë e 42 minuta më parë
21/06/18