Fakte për Panterën - OK KIDS - Kosova Sot
Fakte për Panterën

Fakte për Panterën

Shumë prej nesh kanë supozime të gabuara lidhje me Panterën, transmeton Kosova Sot Online.

 Ne priremi që të supozojmë se një panterë është një specie krejtësisht të veçantë.

 Megjithatë,kur flasim për panterën ne shpesh kujtojmë Leopardi nose Tigrin.

 Prandaj një panterë është zakonisht ose një leopard i zi në Azi dhe Afrikë, të njohur si “Panthera pardus”, ose një jaguar I zi në Amerikë, i njohur si “Panthera onca”.

 

 (Kosova Sot)

10 orë e 28 minuta më parë
19/06/18