Fakte për energjinë diellore - OK KIDS - Kosova Sot
Fakte për energjinë diellore

Fakte për energjinë diellore

Energjia diellore shfrytëzohet nga teknologjitë e avancuara.

Energjia diellore është më  ekologjike, më e lirë dhe më afatgjate.

Disavantazhet e  energjisë diellore janë se  teknologjia që përdorët është më e shtrenjtë.

Energjia diellore filloi të përdoret në shekullin 19.

Energjia diellore përdorët për ngrohje, bujqësi, fotosinteza etj.

(Kosova Sot)

 

 

1 orë e 0 minuta më parë
20/04/18