Libri më i vogël në botë (Foto) - OK KIDS - Kosova Sot
Libri mė i vogėl nė botė (Foto)

Libri mė i vogėl nė botė (Foto)

Me dimensione 0.9 X 0.9 milimetra, libri më i vogël në botë është një kopje 'Kameleon'-it të Çenkovit dhe nuk ka madhësi më të madhe se një kokërr kripe.

(Kosova Sot)

Image

 

7 orë e 3 minuta më parë