Vetura më e vogël në botë - OK KIDS - Kosova Sot
Vetura më e vogël në botë

Vetura më e vogël në botë

Kinezi Xu Zhiyun e krijoi një mikro veturë, që është 59 cm e gjatë, 35 cm e gjerë dhe 39 cm e lartë.

Vetura i kushtoi më pak se 200 euro dhe ajo përmban një motor funksional, një sistem të vozitjes, një timon, një ulëse, një bori dhe një sistem zërimi me 500 këngë,transmeton gazeta Kosova Sot.

(Kosova Sot)

8 orë e 31 minuta më parë
26/05/18