A i keni ditur këto fakte për kafshët? - OK KIDS - Kosova Sot
A i keni ditur këto fakte për kafshët?

A i keni ditur këto fakte për kafshët?

Nuhatja e një qeni është rreth 10.000 deri në 100.000 herë më e mirë se e një  njeriu,përcjell Kosova Sot Online.

Tigrat  mund të konsumojnë 18 kilogramë mish në një vakt të vetëm e më pas mund të rrinë një javë pa ngrënë asgjë.

Kuajt përdorin sytë dhe veshët për të komunikuar me njëri tjetrin.

Bletët mund t’i përplasin krahët e tyre 200 herë në një sekondë.

(Kosova Sot)

17 orë e 45 minuta më parë
26/05/18