Emrat më qesharakë të kafshëve shtëpiake - OK KIDS - Kosova Sot
Emrat më qesharakë të kafshëve shtëpiake

Emrat më qesharakë të kafshëve shtëpiake

Çdo vit , Kompania Veterinare e Sigurimit të Kafshëve bën një hulumtim me pronarët e kafshëve shtëpiake për të zbuluar emrat më të popullarizuar për mace dhe qen. Bella, Bailey, Max, Lucy dhe Molly janë në krye të listës së fundit. Ja disa nga emrat më qesharakë që kanë gjetur pronarët e tyre.

Macet:

1. Meze

2. Torollake

3. Kontejner

4. Vagabonde

5. Laramane

6. Mburravece

7. Vincent Van Gëzofi

8. ‘Kitty Gaga’

9. Bebushe

10. Zotëri Tullaci

Qentë:

1. Lehësi kafshues

2. Nigel Fishkëllima

3. ‘Sir Maui Senwkey Schwykle’

4. Shkëndija hundështypur

5. Agjenti 99

6. Bukuroshja kundërmuese

7. Sugjuku i Vjenës

8. Dante i kodrës së furrnaltave

9. ‘Senorita Margarita’

10. Trigonometri

(Kosova Sot)

15 orë e 43 minuta më parë
20/04/18