Si ta krijoni lepurin? - OK KIDS - Kosova Sot
Si ta krijoni lepurin?

Si ta krijoni lepurin?

Ja si ta krijoni lepurin:

Vendoseni shkopin në një top me një kënd të vogël. Më pas prisni dy veshë nga rripi me ngjyrë rozë dhe me ngjyrë të bardhe. Lakojeni në gjysmë një pastrues gypash dhe vendoseni në mes të të dyja pjesëve të rripit e më pas ngjitni ato me ngjitës. Vendoseni më pas një çorape të bardhë mbi top dhe ngjitni sytë e plastikes dhe një hundë me ngjyrë rozë. Prisni pjesën anësore në kokë dhe më pas vendosni veshët mbi top. Në fund mbusheni ‘qafën’ me një gotë plastike, në të cilën keni hapur një vrimë dhe kthejeni atë mbrapshtë e vendoseni në shkop.

(Kosova Sot)

8 orë e 28 minuta më parë
17/07/18