A është zbuluar një antenë jashtëtokësorësh në Hënë? - Planeti X - Kosova Sot
A ėshtė zbuluar njė antenė jashtėtokėsorėsh nė Hėnė?

A ėshtė zbuluar njė antenė jashtėtokėsorėsh nė Hėnė?

Një ndjekës i dukurive paranormale, që më shumë është i fokusuar në hulumtimin e jetës së jashtëtokësorëve, pretendon ta ketë zbuluar një objekt misterioz në sipërfaqen e Hënës.

Mark Sawalha, që është me bazë në Finlandë, ka vërejtur një ‘objekt të çuditshëm’ në njërën prej fotografive të realizuara në sipërfaqen e Hënës, që është publikuar nga NASA. Ai pretendon që në fotografi shihet një ‘antenë jashtëtokësorësh’ në një bazë të këtyre krijesave në hënë, transmeton gazeta Kosova Sot Online.

“Jashtëtokësorët po i përdorin mineralet e Hënës dhe kanë krijuar edhe bazat e tyre në sipërfaqe të saj. Shumë të tjerë e mbështesin këtë teori”, ka thënë ai.

Ndonëse nuk ka arritur të shpjegojë se në çka i bazon gjetjet e tij, ai Sawalha ka thënë se NASA ka prova të tjera, mirëpo heziton t’i publikojë. 

(Kosova Sot)

20 orë e 13 minuta më parë
23/01/18
aaaaaaaa