Paaftësia e superfuqisë globale - Planeti X - Kosova Sot
Paaftësia e superfuqisë globale

Paaftësia e superfuqisë globale

Superfuqia e tanishme - Shtetet e Bashkuara të Amerikës - do të bëhet e pamundur për t'u qeverisur si duhet dhe jokompetente për ta marrë kontrollin mbi botën. Polarizimi ideologjik, korrupsioni politik, pabarazia në rritje, globalizimi i korporatave dhe elitave financiare dhe dështimet në sistemin social do të jenë faktorët kryesorë të sklerozës. 

(Kosova Sot)

1 orë e 3 minuta më parë
21/05/18