Psikoteste - Kosova Sot

Keni frikë nga gjykimi i të tjerëve?

Nëse silleni sipas asaj që mendojnë njerëzit për ty, do të përfundoni duke jetuar jetën e dikujt tjetër dhe do të gaboni në çdo gjë. Sigurisht, nuk mund të bëni sikur dhe të mos jetoni në shoqëri, por po ashtu as nuk mund të kushtëzoheni gjithmonë nga të tjerët.

Përgjigjuni pyetjeve tona, zbuloni sa të varur jeni nga ajo që të tjerët thonë për ju. 

 

1. E KALUARA JOTE ËSHTË E MBUSHUR ME SHUMË SEKRETE QË I RUAN ME XHELOZI.

2. JETON SIPAS BESIMEVE TË TUA FETARE, TË CILAT I SHFAQ PA PROBLEM.

3. I RESPEKTON MENDIMET E TË GJITHËVE, POR AS NUK TËRHIQESH QË TË MBROSH IDETË E TUA POLITIKE PARA TË TJERËVE.

4. NË FAMILJEN TËNDE ËSHTË NJË I AFËRM, ME TË CILIN TË VJEN TURP TË DALËSH NË RRUGË.

5. MIQTË E TU MUND TË VIJNË NË SHTËPINË TËNDE PA TË TELEFONUAR MË PARË

6. NDIHESH KRENARE QË NJEH DHE SHOQËROHESH ME SHUMË NJERËZ, PAVARËSISHT NGA PREJARDHJA APO RANGU I TYRE SHOQËROR.

7. NË VENDET QË FREKUENTON ËSHTË THELBËSORE TË RUASH DUKJEN

8. NËSE NJË KOLEG ZBULON NDONJË DETAJ TË JETËS TËNDE, KJO DO TË GJYKONTE IMAZHIN TËND NË AMBIENTIN E PUNËS.

9. BESON SE ORIENTIMI SEKSUAL ËSHTË I RËNDËSISHËM NË AMBIENTIN E PUNËS.

10. I RESPEKTON NJERËZIT QË KANË ORIENTIM TË NDRYSHËM SEKSUAL.

11. NGA NJË KËNDVËSHTRIM, NDJEN KEQARDHJE PËR PRINDËRIT QË KANË NJË FËMIJË HOMOSEKSUAL DHE NDJEN SE NUK DO TË NDODHË ASNJËHERË KJO GJË ME FËMIJËT E TU.

12. DO TË PREFEROJE TË HIQJE DORË NGA LUMTURIA, NËSE KJO GJË DO T'JU SILLTE NJË VALË TË MADHE KRITIKASH.

13. MENDON SE ËSHTË E DETYRUESHME QË NJERËZIT TË SHFAQIN PUBLIKISHT ORIENTIMET E TYRE SEKSUALE.

14. JE KRENARE QË KE ECUR KUNDËR RRYMËS NË RASTE TË NDRYSHME.

15. JE NË ANËN E NJERËZVE QË PREFEROJNË TË SHFAQEN, NË VEND TË ATYRE QË MBAJNË GOJËN MBYLLUR

Kim feston ditëlindjen, Kanye e surprizon në mënyrën më të veçantë

Ditën e sotme Kim Kardashian feston 38-vjetorin e lindjes, por surprizat...

58 minuta më parë

Kim Kardashian nuk ndalet

Kim Kardashian këto ditë ka bërë shpërndarjen e disa...

2 orë e 25 minuta më parë