Mos e injoroni ushtimën në veshë - Shëndetësia - Kosova Sot
Mos e injoroni ushtimėn nė veshė

Mos e injoroni ushtimėn nė veshė

Ushtima konstante në veshë është simptomë te personat që vuajnë nga tinitusi. Fajtori kryesor për këtë është stresi i tepërt, e nëse mendoni se kjo vjen si pasojë se keni qëndruar në një vend me zhurmë të madhe dhe ushtimën e ndjeni edhe pas 48 orëve, atëherë bëhet fjalë për një problem shumë serioz. Tinitusi nuk është sëmundje, por simptomë, që shkakton një numër të madh të sëmundjeve (inflamacion në veshë, parazitë të ndryshëm në vesh), e nëse i injoroni simptomat e tilla, duhet ta kuptoni se kjo përbën rrezik serioz për shëndetin,transmeton gazeta Kosova Sot.

(Kosova Sot)

9 orë e 51 minuta më parë
21/02/18