Si të mbroheni nga mushkonjat? - Shëndetësia - Kosova Sot
Si të mbroheni nga mushkonjat?

Si të mbroheni nga mushkonjat?

Sikur edhe çdo verë edhe sivjet kanë filluar të na bezdisin mushkonjat. Për këtë shkak, me rëndësi është që të gjejmë një mënyrë sa më efikase të mbrojtjes nga pickimi i tyre. kjo metodë ekziston dhe është me të vërtetë efikase, transmeton gazeta Kosova Sot.

Nuk keni nevojë që të blini spreje dhe preparate të dëmshme. "VapoRub" është ilaç i cili përdoret për largimin e kollitjes dhe kundër ftohjes, e vendoset në gjoks, shpinë dhe qafë, si dhe në muskuj, te dhembjet e lehta në nyja. Bëhet fjalë për një kremi, i cili përmban vaj të eukaliptit dhe mendrës, kështu që është efikas edhe në luftë kundër pickimit të mushkonjave, si për parandalim, po ashtu edhe për trajtim pas pickimit. 

(Kosova Sot)

8 orë e 42 minuta më parë
23/06/18