Kosova Sot
description

Tre të arrestuar për vrasjen e Fatmir Arifajt

Publikuar: E mërkure 18 Maj 2011, 21:22 1 Komente

Në komunikatën e policisë rajonale në Pejë, thuhet se njësitet përkatëse policore të hetimeve rajonale në Pejë, kanë arrestuar më datë, 16. 05. 2011, rreth orës 21:20 edhe personin e tretë të dyshuar për kryerjen e vrasjes së rëndë ndaj Fatmir Arifajt. Personat e dyshuar të arrestuar për vrasjen e Fatmir Ahmet Arifaj: Gazmend (Ukë) Musollaj nga Gurrakoci, Blerim ( Musa ) Llabjani, nga Tomoci dhe Nezir ( Musë ) Kerellaj nga Serbobrani – Istog. Me urdhër të prokurorit publik të Qarkut të njëjtëve u është shqiptuar masa e ndalimit policor.

Printo Dërgo
  • di

arkivi i lajmeve