Sulmon fizikisht kolegen e fakultetit sepse është më e mençur se ai (Video) - TV - Kosova Sot
Sulmon fizikisht kolegen e fakultetit sepse është më e mençur se ai (Video)

Sulmon fizikisht kolegen e fakultetit sepse është më e mençur se ai (Video)

Një djalosh kinez në Universitetin e Sporteve të Shanghait, ka rrahur një studente tjetër, pasi që kjo e fundit gjatë një debati gjatë ligjëratës i kishte treguar që ishte gabim.

Në vendëse të pranonte që kishte gabim, djaloshi vendosi që të qëronte hesapet me nxënësen kështu duke e goditur atë nga mbrapa dhe përderisa e kishte rrëzuar në tokë.

(Kosova Sot)

7 orë e 7 minuta më parë
22/05/18