Ia çajnë barkun krokodilit, brenda gjejnë trupin e një fëmije (Video+18) - TV - Kosova Sot
Ia çajnë barkun krokodilit, brenda gjejnë trupin e një fëmije (Video+18)

Ia çajnë barkun krokodilit, brenda gjejnë trupin e një fëmije (Video+18)

Një video shokuese vjen nga Zimbabvet. Banorët e një fshati kanë kapur një krokodil, për të cilin dyshonin se kishte ngrënë një fëmijë.

Ata ia çanë barkun krokodilit dhe panë tmerrin me sy.

(Kosova Sot)

17 orë e 34 minuta më parë
26/05/18