Peshku i ngrirë në frigorifer, kthehet në jetë posa futet në ujë (Video) - TV - Kosova Sot
Peshku i ngrirė nė frigorifer, kthehet nė jetė posa futet nė ujė (Video)

Peshku i ngrirė nė frigorifer, kthehet nė jetė posa futet nė ujė (Video)

Një peshk i ngrirë kishte qëndruar për një kohë i ngrirë në frigorifer, por ai është kthyer në jetë në momentin kur ka pasur kontakt me ujin.

Ndonëse ishte i mbuluar i gjithi me akull, peshkut i janë dashur vetëm pak sekonda që të kthehet në jetë pasi që është futur në ujë.

Videoja është kthyer në sensacion dhe ka thyer rekorde në rrjetet sociale.

(Kosova Sot)

 

 
3 orë e 25 minuta më parë