Videoja e këtij djaloshi do të shkrijë zemrën (Foto/Video) - TV - Kosova Sot
Videoja e këtij djaloshi do të shkrijë zemrën (Foto/Video)

Videoja e këtij djaloshi do të shkrijë zemrën (Foto/Video)

Alyssa Price nga Pittsburgh ka shpërnrdarë një video të djalit të saj Ryan duke tentuar të veshë një pale xhinse të ngushta.

Ajo qesh me të teksa ai tenton të vesh xhinset dhe ato nuk i bëjnë, transmeton Kosova Sot Online.

(Kosova Sot)

 

Suck it in! Alyssa Price, a mother from Pittsburgh, shared a video of her toddler son RyanTotally adorable: In the video, the little boy struggles to zip his jeans, and his mom shows  him how to suck it inWhat a chunk monster: The little boy smiles while his mom giggles off-cameraWhat a chunk monster: The little boy smiles while his mom giggles off-cameraViral cutie pie: The video has been viewed 15 million timesViral cutie pie: The video has been viewed 15 million times

13 orë e 49 minuta më parë
26/05/18