Supermakinat e Formula 1 (Foto/Video) - TV - Kosova Sot
Supermakinat e Formula 1 (Foto/Video)

Supermakinat e Formula 1 (Foto/Video)

Makinat e Formula One janë të shpejta, por duke parë se automjetet F1 konkurrojnë kundër makinave tjera, transmeton gazeta Kosova Sot Online.

Kjo video tregon se tre makina të ndryshme garash konkurrojnë kundër njëri-tjetrit, pasi Formula 1 i arrin dy të tjerët .

Një Mercedes AMG SL 63, një V8 Supercar dhe një makinë Formula Një, të gjithe dalin në piste për të garuar me makina tjera.

(Kosova Sot)

 

A Mercedes AMG SL 63, bottom, a V8 Supercar, center, and a Formula One car, top, all line up on a track and prepare to race either otherThe V8 is allowed to go 16 seconds afterwards, pictured, while the Formula One waits another 29 secondsIt doesn't take long for the other two cars to catch up to the Mercedes. The V8, back, is pictured almost catching up to the Mercedes as it takes a cornerAlmost immediately after that, the Formula One car can be seen speeding up to the corner

5 orë e 34 minuta më parë
21/05/18