Elefanti që di ta pikturojë veten (Video) - TV - Kosova Sot
Elefanti qė di ta pikturojė veten (Video)

Elefanti qė di ta pikturojė veten (Video)

Suda është elefant shumë i mençur. Është 4 vjeç dhe është mësuar të pikturojë veten.

Ndodhet në kampin e elefantëve në Chiang Mai, Tajlandë. Video është publikuar në YourTube në vitin 2009.

Mund të shihni se sa i mahnitshëm është ky elefant që arrin të pikturojë, një situatë kjo jo shumë e zakonshme.

Shikoni videon për të parë elefantin e talentuar:

(Kosova Sot)
6 orë e 41 minuta më parë
21/08/17