Çifti i guximshëm skijon në ujë (Foto) - TV - Kosova Sot
Çifti i guximshëm skijon në ujë (Foto)

Çifti i guximshëm skijon në ujë (Foto)

Ky çift ka një mënyrë të veten, unike, të të skijuari në ujë. transmeton Kosova Sot Online.

Në këtë video 9 sekondshe  shihet një femër duke u mbajtur për një shtylle të anijes “ëater ski”-së, ndërkohë që burri i saj i shfrytëzon këmëbët e saj si litar për tu lidhur.

A man uses his bikini-clad friend as a rope while he water-skis barefootHe almost loses his balance when he tries to ski on one foot

The man holds tight to his friend's ankles as water sprays in his faceThe man cheers along with passengers in the boat

Burri ngre pak këmbët lart për të treguar që nuk ka të mbathura skijat e nevojshme për të skijua në ujë duke rrezikuar të rrëzohet. Ai ia del të qëndroj në këmbë përkundër faktit që i bie në sy shumë ujë. Nuk dihet ku është shkrepur videoja dhe kush janë çifti në fjalë.

(Kosova Sot)

20 orë e 37 minuta më parë
18/07/18