Do të mahniteni me aftësinë e këtij qeni (Video/Foto) - TV - Kosova Sot
Do të mahniteni me aftësinë e këtij qeni (Video/Foto)

Do të mahniteni me aftësinë e këtij qeni (Video/Foto)

Një qen i talentuar duket se i pëlqen shumë karrotat, transmeton Kosova Sot Online.

Qeni i quajtur Olive i pëlqen aq shumë karrotat saqë është në gjendje të kap një karrotë të hudhur në ajër, si në këtë video që po qarkullon në rrjetet sociale.

A very talented yellow Labrador catches a piece of carrot from a two-story balcony

Shumica e qenve e kanë problem të kapin diçka të hudhur nga një lartësi e vogël, mirëpo ky qen mund të kap edhe diçka që i hudhet nga një lartësi prej 20 këmbësh.

Open wide! The pup lines herself up perfectly with the incoming vegetable

Megjithatë, Olive dështon të mbajë ritmin në kapjet e tij dhe kjo ngjallë dyshimet në atë se gjithëçka ka qenë një rastësi e vogël. Prandaj, Josh i hudhi atij edhe katër karrota të tjera për të provuar këtë dhe Olive dështoi në të katërtat. Josh pastaj ktheu kamerën nga vetja dhe tha “Së paku ai e arriti një”.

However, Olive's luck couldn't be repeated as she missed the next four treats thrown to her

(Kosova Sot)

17 orë e 9 minuta më parë
16/07/18