Si u dobësua Vesa Luma? (Foto) - VIP - Kosova Sot
Si u dobësua Vesa Luma? (Foto)

Si u dobësua Vesa Luma? (Foto)

Këngëtarja Vesa Luma e cila u martua në Tiranë, fiton disa kile pas lindjes së dajlit të saj.

Por, ajo nuk u dorëzua.

Ajo luftoi që ta rikthente peshën e më parshme, shkruan Kosova Sot Online.

Vesa ia ka arritur dhe për këtë ka një falenderim të cilin e ka treguar në insta..

(Kosova Sot)

 

Image
Image

 

 

19 orë e 50 minuta më parë
21/05/18