Gjithmonë shik - VIP - Kosova Sot
Gjithmonë shik

Gjithmonë shik

Cindy Crawford, me dukje të sofistikuar,transmeton gazeta Kosova Sot.

Ajo është një legjendë në botën e modelimit. Dhe, Cindy Crawford kishte sjellë stil serioz te “Cosentino's New Design Alliance” dhe “Launch of Silestone's Collection Eternal Beauty and Eternal Style”, që ishte mbajtur në Hollivudin perëndimor. Ish- mbretëresha e pistave, 51 vjeçe, me dukjen e saj elegante kishte bërë që të gjithë të kthejnë kokën drejt saj, e veshur me një fustan me ngjyrë të zezë, në formë trekëndëshi. Fustani me ngjyrë të zezë i Cindy-t ia kishte theksuar fort belin e saj të hollë. Në tepihun e kuq kishte shkelur me një palë taka të argjendta, derisa veshjes i kishte shtuar edhe byzylykë dhe vathë. Flokët e artë brune i kishte të lirë dhe të valëzuar, të ndarë në mes. 

(Kosova Sot)

Always chic! Cindy Crawford brought some serious style to Cosentino's New Design Alliance and Launch of Silestone's Latest Collection Eternal Beauty and Eternal Style in West Hollywood on Tuesday

21 orë e 58 minuta më parë
19/06/18