Rruga e shkronjave - Vjershat tuaja - Kosova Sot
 Rruga e shkronjave

Rruga e shkronjave

Kujdes ju te rritur
Kujdes o femije
Se rruga e shkronjave
Ka shume histori

I dogji armiku
Mijera abetare
I dogji e I poqi
Dhe u hapi varre
Sot mbeltojne si mjalti
Ne vjersha e tregime
I gjejme shkronjat e bukura
Ne perralla e rrefime

Afërdita Ismajli Sh.f.m.u.Pjeter Bogdani Kl.VII/1 Prishtine

22 orë e 57 minuta më parë
Ndërlidhur
19/10/18